Tisztelt vásárlóink!

A mai naptól a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT AZ IRODÁNKBAN határozatlan ideig szüneteltetjük.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, forduljanak munkatársunkhoz a 06-30-24-24-526-os telefonszámon.

Bezár
Magnet Dent Kft - Fogászati anyagok, fogászati eszközök, szájápolási termékek

Rendeljen fogászati anyagokat Online!

Tisztítás, fertőtlenítés   Egyszer használatos termékek
Tisztítás, fertőtlenítés   Egyszerhasználatos termékek
Lenyomatvétel   Töméskészítés
Lenyomatvétel   Töméskészítés
Fogpótlás   Finírozás, polírozás, csiszolás
Fogpótlás   Finírozás, polírozás, csiszolás
Fém eszközök, üvegáru   Gyökérkezelés
Fém eszközök, üvegáru   Gyökérkezelés
Szájsebészet   Szájhigiénia
Szájsebészet   Szájhigiénia
Fogfehérítés, fogékszerek   Prevenció
Fogfehérítés, fogéksszerek   Prevenció
Röntgen   Csontpótló anyagok
Röntgen   Röntgen
Fogászati Gépek    
Fogászati Gépek    Fogászati kellékek, fogászati eszközök a Magnet Dent Kft-től

Fogászati kellékek egy gombnyomásra Öntől!

Sok időt és pénzt veszít a fogászati anyagok és eszközök megrendeléséve?

Mi megoldjuk problémáját! REGISZTRÁLJON most!

Akciók Online vásárlás Újdonságok

Szájápolási termékek a Magnet Dent Kft-től

Fogászati web áruházunkban megtalál minden minőségi fogászati anyagot, eszközt, így Önnek nem kell több beszállítóhoz fordulni. Egy helyen intézheti megrendeléseit egy vidám csapattal, hogy praxisa mindig gördülékenyen működjön!

Cégünket a Magnet Dent Kft-t 2010-ben alapítottuk 10 éves tapasztalattal a fogászati szakmában. Szakkereskedésünk teljes körű szolgáltatással áll a fogorvosok rendelkezésére. Biztosítjuk a rendelők folyamatos fogászati anyagellátását, gyors és megbízható kiszolgálással.

Fogászati web áruházunkban éjjel-nappal tájékozódhat a legfrissebb akciókról, újdonságokról és lehetősége van a fogászati anyagok azonnali vásárlásra. Ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelt fogászati eszközök kiszállításáról. Törekszünk arra, hogy a megrendelt fogászati termékek gyorsan eljussanak Önhöz, hiszen mi is valljuk, hogy a jó fogorvosnak a munkára kell koncentrálni és nem a beszerzésre. Így szeretnénk olyan partnerkapcsolatot kialakítani az ügyfeleinkkel, amely alapja a kölcsönös bizalom és a kölcsönös megelégedés. A fogászati anyagokat cégünk bizonyítottan megfelelően tárolja, szállítja és biztosítjuk a termékek megfelelő hosszúságú lejárati idejét, hogy Önnek legyen módja azt elhasználni. Vállalkozásunk a fogászati anyagokon kívül egyszer használatos termékeket, fertőtlenítő szereket, fogfehérítőket, fém eszközöket, fogászati üvegárut és kisgépeket is forgalmaz.

Kezdettől fogva arra törekszünk, hogy mindig a legjobb minőségű fogászati anyagok és eszközök forgalmazásával segítsük partnereink munkáját. Ezért választottuk többek között a 3M ESPE, VOCO, Schülke&Mayr, Kulzer, Ivoclar Vivadent, Ultradent, B.Barun termékek forgalmazását. Az általunk forgalmazott fogászati termékekhez minden esetben biztosítunk Önnek megfelelő leírást, biztonsági adatlapot és az esetlegesen felmerülő reklamációhoz megfelelő hátteret és szervizt.

A fogászati anyagok mellé felvettük termékpalettánkra a szájápolási termékek széles választékát is, mert a mai modern fogászatban a fogorvos dolga már nem csak a fennálló probléma kezelése, hanem annak megelőzése és utógondozása is. Ebben, a fogorvosokés szájhigiénikusok felől felmerült igényben, is szeretnénk a fogászati praxisokat segíteni. Természetesen a szájápolási termékeket magán személyek is megvásárolhatják web áruházunkban. A fogorvosok és szájhigiénikusok is bátran ajánlhatják ezeket a szájápolási termékeket pácienseiknek.Szervíz Autó Buda
Gyártók
Keresse az eredetit

Akciók  |  Árlisták  |  Katalógusok  |  Személyes adatok  |  Kapcsolat
Minden jog fenntartva! 2013 © Magnet Dent | Általános Szerződési Feltételek |Adatkezelési szabályzat | Biztonsági Adatlapok